Foto: Reuters

K-pop-groep BTS geeft groot online concert

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

Even leek het erop dat K-popgroep BTS voorlopig niet meer zou optreden door het coronavirus. Maar ze hebben toch een manier gevonden om op te kunnen treden. Ze geven zondag een groot online concert! 

De K-popgroep BTS zou dus nu eigenlijk op wereldtour zijn. Maar de concerten van de 'Map of the Soul'-tour werden uitgesteld vanwege het coronavirus. Om toch op te kunnen treden, organiseren ze een online concert. Bang Bang Con: The Live is zondag over de hele wereld te bekijken. Het concert wordt dan om 11:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. 

Lui op de bank

Voor het online concert hoef je dus niet de deur uit, maar kun je lekker lui op de bank blijven zitten. Maar het optreden is niet zomaar te bekijken! Om te kunnen kijken, moet je net als bij een echt concert gewoon een kaartje betalen. Zo'n ticket kost ongeveer 30 euro. De kaartjes zijn te koop in de Koreaanse app Weverse. Er worden miljoenen kijkers verwacht, het zou dus weleens het best bekeken online concert kunnen worden. 

Verschillende camera's

Tijdens het concert kunnen fans waarschijnlijk zelf schakelen tussen verschillende camera's. Iedereen kan dus zelf regisseur van de uitzending spelen. Wat je als kijker precies zelf kan bedienen, is nog niet bekend. 

BTS is niet de eerste muziekgroep die online een concert geeft. Over de hele wereld worden optredens, festivals en concerten niet meer in het echt, maar online georganiseerd. Ook Nederlandse artiesten zoals Davina Michelle, Snelle en OG3NE deden al online optredens.

Anderen lazen ook: DJ Marshmello geeft live concert in Fortnite.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

het lijkt me best wel cool een online kaartje bestellen. maar normaal kost het 400 nog wat euro. ik ben ook groot fan van bts maar wel jammer dat je geld moet betalen want anders zal ik zeker gaan kijken.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps