ANP

Katy Perry krijgt geldboete van 2,5 miljoen euro

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Oeps! Zangeres Katy Perry moet 2,8 miljoen dollar (2,5 miljoen euro) geldboete betalen aan rapper Flame. Eeder deze week bepaalde de rechter dat Perry haar nummer Dark Horse heeft gekopieerd van de rapper. 

De liedjes lijken té veel op elkaar, vindt de rechter. De zangeres moet daarom diep in de buidel tasten. Ongeveer een half miljoen euro moet ze zelf betalen. Haar platenmaatschapij Capitol Records betaalt de rest van het enorme bedrag.

Joyful

Rapper Flame stapte vijf jaar geleden naar de politie omdat hij het lied Dark Horse verdacht veel vond lijken op zijn nummer Joyful. Hij wist zeker dat Perry het liedje van hem had gekopieerd. Maar Perry zegt dat ze nog nooit van de rapper en zijn nummer had gehoord.

Wat vind jij? Lijken deze nummers te veel op elkaar?

Anderen lazen ook: Katy Perry heeft liedje van rapper gestolen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.