Abaca Press

Khaby Lame is de meest gevolgde TikTokker

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
plaatje
Niki
Meijer

Charli d’Amelio is met haar 141,5 miljoen volgers niet langer meer de meest gevolgde TikTokker ter wereld. Gisteren is zij ingehaald door een andere TikTokker met 142.4 miljoen volgers. Maar door wie? Zijn naam is Khaby Lame. 

Khaby Lame is 22 jaar en geboren in Senegal. Hij groeide op in Italië waar hij tot 2020 in een fabriek werkte. Toen hij daar ontslagen werd, besloot hij in 2021 TikTokfilmpjes te maken.

Gekke trucjes

Het begon allemaal met gekke dansjes en filmpjes waarin Khaby videogames aan het spelen was. Maar echt beroemd werd hij van zijn video's waarin hij lifehacks belachelijk maakt. Dat zijn video’s waarin de makers bepaalde trucjes laten zien om jou het leven net wat makkelijker te maken. Maar die werken niet allemaal even goed. En Khaby laat dat zien. Dat is trouwens niet het enige wat mensen grappig aan hem vinden. Hij kan ook heel gekke bekken trekken. 

Aan de top

Door zijn video's kreeg hij binnen de kortste keren miljoenen volgers. En binnen een jaar was hij de meest gevolgde TikTokker van Italië. Nu hij 142,5 miljoen volgers heeft, moet Charli D'Amelio haar TikTok-kroon aan hem doorgeven. Beide TikTokkers hebben nog niet gereageerd op het record. 

Hieronder vind je een compilatie van een paar video's van hem. Wat vind jij van hem? 

Anderen lazen ook: Charli D'Amerlio heeft als eerst ooit 100 miljoen volgers.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook