Pizza Pizzaria

Kinderen niet welkom bij Amerikaanse pizzeria

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

'Geen kinderen', staat er met koeienletters op de deur. Duidelijker kan het niet: bij een pizzeria in de Amerikaanse staat Florida mogen geen kinderen naar binnen.

De afgelopen tijd viel het eigenaar Troy Taylor op dat ouders vaak niet zo goed op hun kinderen letten. Laatst raakte een kind bijna gewond in zijn restaurant. Dat was het moment dat Troy de regel bedacht. 'Het was één van de moeilijkste dingen die ik ooit heb moeten doen', zei de eigenaar van het restaurant.

Boze ouders

De opvallende regel heeft al voor een hoop gedoe gezorgd. Sommige ouders zijn boos en noemen het discriminatie. Andere ouders zijn juist wel blij met de regel omdat ze nu rustig een pizza kunnen eten.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Langste pizza ter wereld of Pizza Hut houdt jou en je pizza warm.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Het is niet eerlijk dat er geen kinderen naar binnen mogen!

Ik snap wel dat er geen kinder mogen komen Vraagtzichaf Blij Duimomlaag Juichen Duimomhoog Rentweg Oeps

ik vind het maar raar hoezo geen kinderen Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag

Waarom dan niet? Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf

ik snap het wel maar de regel had beter kunnen zijn: ouders moeten op hun kinderen letten anders worden ze eruit gegooid Rentweg

de kinderen mogen wel naar binnen. vindt ik! Rentweg

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.