KISSES op Junior Eurovisie Songfesival

KISSES achtste op Junior Eurovisie Songfestival

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Menno
Woudt

En de winnaar van het Junior Eurovisie Songfestival 2016 is... Mariam uit Georgië! Zij kreeg de meeste punten van het publiek en de vakjury. De Nederlandse meidengroep KISSES belandde op de achtste plek. Precies in het midden!

Maandenlang hadden Stefania (13), Kymora (12) en Sterre (13) zich voorbereid voor hun optreden op het Junior Eurovisie Songfestival. Op Malta, waar het liedjesfeest werd gehouden, wisten ze hoge ogen te gooien met hun liedje Kisses & Dancin'.

De vakjury van de zestien deelnemende landen vond Stefania, Kymora en Sterre erg goed: even stonden ze op de derde plek. Uiteindelijk, met de stemmen van het publiek erbij, belandden ze op de achtste plek. 

In tranen

De tienjarige Mariam uit Georgië was vooraf al favoriet. Met haar ontroerende liedje Mzeo kreeg ze de zaal stil. Ze was maar wat blij dat ze gewonnen had: ze kon haar tranen nauwelijks bedwingen!

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

mariam kan als de beste zingen ze is de beste zangeres die ooit heb gezien en die van nederland ook ik vind ze alle twee goed gekeurd Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.