Klaar voor 1 april?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Annemarie Terhell
Annemarie
Terhell

Al de hele week zijn we supervoorzichting op de redactie van Kidsweek. Is dit nieuws wel echt? Worden we niet ongelooflijk in de maling genomen? Wij zullen opgelucht ademhalen als we 1 april overleven zonder ergens in te trappen! Heb jij zin om morgen een grap uit te halen, maar weet je nog niet wat? Kinderboekenschrijver Jozua Douglas weet raad!

Dat je met Jozua Douglas kunt lachen, weten we van zijn vorige boek, De verschrikkelijke badmeester. Zijn nieuwste boek, De verschrikkelijke tweeling, is net zo grappig en gaat over de familie De Leeuw. Meneer en mevrouw de Leeuw vormen een maf stel. Zij is doodsbang voor bacteriën, knakworsten en nietmachines. Hij droomt ervan om rijk te worden met extra krachtig haargroeimiddel. Samen hebben ze een verschrikkelijke tweeling die gek is op toverdrankjes en fopmiddelen. Terwijl mevrouw de Leeuw een grote schoonmaakactie houdt en hun vader hoestend op bed ligt, worden Max en Lot verbannen naar hun kamer. Ze vervelen zich te pletter. Dan ontdekt Max een nieuwe webwinkel. Voordat hij het weet heeft hij een drankje besteld. Per ongeluk wordt dat verwisseld met het medicijn van hun vader en ineens ligt er een hond in bed. Oeps!

Jozua Douglas heeft van vijf leuke grappen uit zijn boek filmpjes gemaakt. Daarin vertelt hij hoe je zelf koekpoep kunt maken of hoe je je moeder kunt laten schrikken door nepvliegen te eten. Goede 1 april-grappen!

De verschrikkelijke tweeling, Jozua Douglas. De Fontein, € 13,99 (8+)

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

haha erg grappig Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij

halo ik ben katrien duck

Kip is lekker Rentweg

wij vinden het zo leuk 1 april kikker in je bil hahah wij hebben er zin in!

ik vind dit goed

hhahhaha leui idee

ik vind het wel vet

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps