Donuts

Klanten verrassen donutverkoper en zieke vrouw

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

John en Stella Chhan verkopen al bijna dertig jaar donuts in Amerika. Maar nu is Stella ziek en kan John niet voor haar zorgen, omdat hij in de winkel moet werken. Hun klanten schieten te hulp. Ze kopen nu superveel gebak!

In september kreeg Stella Chhan een hersenbloeding. Ze moest naar het ziekenhuis en deed tien dagen lang haar ogen niet open. Nu is ze op een plek waar ze kan herstellen. Dat helpt. Ze kan alweer praten en schrijven en probeert zelf te eten.

Donuts weggeven

John wil het liefst zoveel mogelijk bij Stella zijn. Maar dat kan niet als hij moet werken. Klanten wilden geld inzamelen, maar dat vond John niet fijn. Dus kwamen ze met een ander plan: ze kopen nu heel veel donuts tegelijk. Zo is het gebak snel op en kan John eerder naar Stella toe.

De winkel is nu vaak al na vier uur uitverkocht. Vroeger duurde dat wel tien uur! Niet alle klanten eten alle donuts zelf op. Sommigen geven ze weg aan daklozen, buren en hulpverleners.

Anderen lazen ook: Mmm... kunstwerken van snoepgoed!

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind het natuurlijk superlief van die klanten dat ze zoveel donuts kopen en ik hoop ook veel beterschap voor Stella

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.