Efteling

Kleine moeite groot gebaar in de Efteling

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Kidsweek
Redactie
Kidsweek

Mooi nieuws uit De Efteling. Een jongetje met het syndroom van Down kwam stil te staan in een traptreintje. Gelukkig schoot een medewerkster van de attractie snel te hulp en fietste met hem verder.

De moeder van het jongetje maakte een foto van het trappende duo en plaatste die op de Facebook-pagina van het attractiepark.

Ervandoor

Ze schreef erbij dat haar zoon onderweg naar de python vooruit was gerend en in de rij was gaan staan voor de attractie Het Kinderspoor. Hij was zo snel aan de beurt dat hij er in zijn eentje vandoor ging in het karretje.

Hij stond stil

De moeder was bang dat hij het niet zou redden om het ritje alleen af te maken en ze kreeg gelijk: halverwege kwam hij stil te staan. Toen ze aan een medewerkster vroeg of ze erheen mocht om mee te fietsen, zei die dat dat niet nodig was en hem zelf zou helpen. Dat gebeurde en samen maakten de Efteling-medewerker en het jongetje de rit af.

Het bericht heeft al meer dan 25.000 likes gekregen en veel mensen prijzen de vriendelijke dame van De Efteling.

Dit artikel werd geschreven door Charlotte Latten.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: En het beste pretpark is...De Efteling! of Pannenkoekenrecord voor Efteling.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook