The Voice Kids: hoe gaat het nu met de deelnemers?

Kleine Voice Kids worden groot

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Menno
Woudt

Het ‘volwassen’ seizoen van The Voice of Holland zit erop, tijd voor The Voice Kids! Binnenkort begint alweer het zevende seizoen. Maar eh, hoe gaat het nu eigenlijk met de oud-deelnemers?

Vajèn van den Bosch (finalist The Voice Kids 2012)

Winnen deed ze niet, maar Vajèn is misschien wel de grootste ster die The Voice Kids heeft voortgebracht. Zo speelde ze al in de film Hart Beat, in SpangaS en momenteel in de musical On Your Feet.

Dave Dekker (finalist The Voice Kids 2012)

Al vóór zijn deelname was Dave Dekker bekend: hij speelde de hoofdrol in de musical Ciske de Rat. De 20-jarige zanger had vorig jaar zijn eigen reallifesoap: Dave Dekker Dendert Door!

Laura van Kaam (winnares The Voice Kids 2013)

Ze won het tweede seizoen maar er echt van genieten, dat kon Laura niet. De 19-jarige zangeres heeft al een paar jaar last van depressies.

Lucas van Roekel (winnaar The Voice Kids 2015)

‘Een nummer opnemen met Afrojack, dat zou heel gaaf zijn.’ Helaas voor Lucas is dát nog niet gelukt. Wel had hij een rolletje in de film Kappen en is hij een van de leden van Stay Tuned.

Esmée Schreurs (winnaar The Voice Kids 2016)

Wat Esmée de dag na haar overwinning deed? Voetballen! Dat doet ze elke zaterdagochtend. De 15-jarige zangeres treedt nog af en toe op en is, net als Lucas, lid van Stay Tuned.

Thijs Overpelt (finalist The Voice Kids 2017)

Hij won net niet, maar Thijs hoefde zich erna niet te vervelen. Zo sprak hij de stem in voor de Disney-film Coco en speelt hij de hoofdrol in de musical Dummie de Mummie!

The Voice Kids is vanaf 23 februari elke vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL4.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: The Voice voor opa's en oma's.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook