Beeld wikipedia

Kleuter rijdt naar Lamborghini-dealer

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

De Amerikaanse snelwegpolitie maakt wel vaker rare dingen mee tijdens controles, maar deze week keek een agent toch wel heel vreemd op. Hij hield een een slingerende auto aan en de bestuurder bleek een kleuter van vijf te zijn. Die bleek onderweg te zijn om een Lamborghini te gaan kopen.

De jongen had stiekem de sleutels van de auto van zijn vader gepakt. Hij had zijn zakgeld meegenomen en hij vertelde aan de politieman wat hij van plan was. Hij wilde ‘een Lamborghini gaan kopen in Californië’. En dat is honderden kilometers van zijn woonpaats in de staat Utah.

Boos

Hij was er thuis vandoor gegaan omdat hij boos was op zijn moeder, melden Amerikaanse televisiestations. Zij  weigerde namelijk om een sportwagen voor hem te kopen. Hij besloot daarop om, met drie gespaarde dollars in zijn zak, zelf maar in actie te komen.

Geen boete

Volgens de Amerikaanse politie reed hij slingerend over de weg en is het een klein wonder dat er geen ongeluk is gebeurd. De jongen kreeg geen boete omdat hij nog zo klein is.

Anderen lazen ook: Botsende kleuter, balende bouwer

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook