Foto Guinness World Records

Knallende kerstrecords

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Word jij al blij als je één Kerstman ziet? Stel dat je ineens 1300 kerstmannen tegelijk voor je neus staan! Het is wat veel, maar dat heb je met records uit het Guinness World Records 2015-boek! Wat denk je bijvoorbeeld van een choco-kerstman van vijf meter lang. Misschien niet in één keer opeten?

Grootste Kerstman
grootste kerstman 575
Een Kerstman is natuurlijk pas echt de Kerstman zonder een flinke buik. Maar aan de grootste Kerstman ter wereld is alles groot. De twintig meter lange, zeven meter brede en vier meter diepe Kerstman heette vorig jaar de bezoekers welkom in een winkelcentrum in de Braziliaanse stad São Paulo.

Langste choco-kerstman
chocolademan 575
Vijf meter hoog was deze chocoladekerstman die in 2011 in een winkelcentrum in de Italiaanse stad Mirabello stond. En hoewel hol van binnen... het blijft een flinke hap!

Kerstmannen op een kluitje
veel kerstmannen 575
Het was dringen op een plein in de Noord-Ierse stad Derru City. Maar liefst 13.000 kerstmannen kwamen daar in december 2007 bij elkaar. Maar goed dat ze hun sleeën niet hadden meegenomen. En hun rendieren. Maar wel jammer dat ze ook de cadeautjes vergeten waren!

Op Kidsweek.nl staan nog meer knallende kerstrecords. Bekijk ook deze drie records hier! En deze hier!

cover boek6

Deze en heel veel andere records staan in het Guinness World Records 2015-boek.
guinnessworldrecords.comHebben? Doe mee aan onze winactie op Twitter en Facebook!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps heel erg grappig!!!!!!!!! Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.