foto booking

Knibbel, knabbel, knuisje, wie knabbelt aan mijn huisje?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Dacht jij dat huisjes van snoep alleen in sprookjes (en in de Efteling) voorkwamen? Dan moet je razendsnel een kijkje nemen in het Franse Sèvres.

In de Franse stad is sinds afgelopen week een heel speciaal vakantiehuisje te huur. Het is van onder tot boven gemaakt van chocolade! Alleen de bedden en vloer zijn voor de stevigheid van hout, maar verder is álles er eetbaar: de muren, het dak en zelfs de open haard. In het huis zit 1500 kilo chocolade verwerkt.

foto booking

Een hapje servies

Het bijzondere huis is gemaakt door de beroemde chocolademaker Jean-Luc Decluzeau. Hij heeft er bij elkaar meer dan zeshonderd uur aan gewerkt. Ook de inrichting van het huis is om van te watertanden. Hongerige gasten mogen binnen gerust een hapje van de boeken, kandelaars of het servies nemen.

foto booking

De maker vraagt zijn gasten alleen om niet van alles maar één hapje te nemen, maar om op te maken waar je aan begint. Dan hoeft hij niet elke keer alles opnieuw te maken.

foto booking

Er zit wel één groot nadeel aan het chocoladehuisje. Het is maar zes weken beschikbaar, anders is de chocolade niet meer lekker. En het is al helemaal volgeboekt.

foto booking

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

grappig maar ja wel leuk maar dan moet je niet alles opsmikkelen

Ik vind het maar raar

Mmmmmmmm, hierin wil ik wel mijn vakantie vieren . een sprookje?

Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Blij Blij Blij Blij Blij Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Duimomhoog Blij Juichen Duimomhoog Blij Juichen Duimomhoog Blij Juichen Blij Duimomhoog Blij Juichen Duimomhoog Blij Juichen Duimomhoog Blij Juichen Duimomhoog Blij Juichen Duimomhoog Blij Juichen Duimomhoog Blij Juichen Blij Juichen Duimomhoog Blij Duimomhoog Blij Juichen Blij Duimomhoog Blij Juichen Duimomhoog Blij Juichen Duimomhoog Blij Blij Juichen Duimomhoog Blij Juichen Duimomhoog Blij Juichen Blij Juichen Blij Juichen Blij Juichen Blij Duimomhoog Blij Juichen Blij Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Blij Duimomhoog Blij Juichen Blij Juichen Blij Duimomhoog Juichen Blij Duimomhoog Blij Juichen Duimomhoog Blij Juichen Duimomhoog Blij Juichen Juichen Duimomhoog Duimomhoog Blij Blij Blij Blij Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen SUPER LEKKER!!!!!!

Oohh, lijkt me lekker maar straks heb je een gezicht vol puistjes van al dat snoepen. Juichen

Lijkt me zooooo lekker!! Juichen Juichen Duimomhoog

OMG
LEKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juichen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps