Dier van het Jaar
Dier van het Jaar

Kom jij naar het grote Dier van het Jaar-feest?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Judie Jaspers
Judie
Jaspers

Welk dier wordt Kidsweek Dier van het Jaar 2022 én Huisdier van het Jaar? Presentator en dierenvriend Floris Göbel maakt het bekend op het grote (Huis)Dier van het Jaar-feest op woensdag 5 oktober in OnePlanet (Museon-Omniversum) Den Haag. Jij kan erbij zijn!

Hoe ziet deze feestelijke dag eruit? Op het grote koepelscherm zie je de film Serengeti. Dit prachtige natuurgebied is de thuisbasis van vele dieren. Van gnoes tot olifanten, leeuwen, luipaarden, vogels en insecten. Tijdens deze film word je onderdeel van een onvergetelijke trektocht die miljoenen wildebeesten jaarlijks maken.

Verkleed als je favoriete dier

Daarnaast hebben we een speciaal verrassingsprogramma dat je niet mag missen, kun je met Scoop op de foto en ga je naar huis met een toffe goodiebag. En kom je verkleed als jouw favoriete dier, dan maak je kans op een beestachtig leuke prijs. Wees er snel bij, want vol is vol.

Prestentator: Floris Göbel

Dierenvriend Floris Göbel zal ons (Huis)Dier van het Jaar-feest presenteren. Je kunt hem kennen van DierenpraatTV, dat hij presenteert met Britt Dekker of van zijn columns uit Zo Zit Dat!. Hij zal niet alleen de prijzen uitreiken, maar ook van alles vertellen over zijn dierenavonturen. En als klap op de vuurpijl neemt hij een heel bijzonder huisdier mee.

Koop je kaartje

Wil jij erbij zijn? Klik dan hier om je kaartje te kopen. Hopelijk tot 5 oktober!

Genomineerden

Hier lees je welke dieren kans maken op de titel.

Anderen lazen ook: Alles over het Dier van Jaar-feest 2022

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook