ANP

Koningin Elizabeth is zuinig: geen luxe toetjes met kerst

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Koningin Elizabeth doet het dit jaar een beetje zuiniger aan: haar 1.500 personeelsleden krijgen geen luxe toetje met Kerstmis.

Voor een groot deel van het personeel zal dat waarschijnlijk even wennen zijn, want het luxe kersttoetje van de Engelse koningin is een echte traditie. De opa van Elizabeth, George V, is ooit begonnen met het uitdelen van luxe kerstpudding aan zijn personeel. Jarenlang werden ze verwend met een pudding van het chique warenhuis Harrods of de koninklijke bakkerij Fortnum & Mason.

Supermarkt

Ondanks de bezuiniging, zullen de mensen die voor het koningshuis werken niet omkomen van de honger. Ze krijgen een ander toetje die gewoon uit de supermarkt komt. Dat is nog niet alles: alle personeelsleden krijgen een kerstkaart van koningin Elizabeth en haar man prins Philip. Als je lang in dienst bent, heb je geluk: dan kun je ook rekenen op waardebonnen. Merry Christmas!

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Queen Elizabeth blaast 90 kaarsjes uit.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat een krenten!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.