Koningin Máxima op bezoek bij Resto VanHarte

Koningin opent kinderrestaurant

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Govrien Oldenburger
Govrien
Oldenburger

Woesj! Koningin Máxima blies donderdag een verjaardagskaarsje uit bij Resto VanHarte in Lelystad. Het vijftigste restaurant van Resto VanHarte werd geopend. En dat was er een speciaal voor kinderen! Ze leren er samen koken, gezond eten én bewegen.

Ieder kind tussen de acht en dertien jaar is welkom in het KinderResto. In tien middagen leer je gezond koken, waar ons eten vandaan komt en hoe je samenwerkt in de keuken. Maar ook hoe belangrijk het is om te bewegen.

Supergezonde kinderen

Er zijn inmiddels KinderResto’s in meer dan 23 steden! Met de kinderrestaurants wil de Stichting VanHarte ervoor zorgen dat kinderen gezond eten en fit zijn! Vooral voor gezinnen die niet zoveel geld hebben, is dat wel eens lastig. 

Hoog bezoek

Tijdens de opening in Lelystad kwam koningin Máxima een kijkje nemen. Kinderen lieten haar zien wat ze geleerd hebben in het restaurant. Of ze ook een vorkje mee prikte? Dat is niet bekend. 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons op FacebookWhatsApp of neem een proefabonnement op de krant Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Het is leuk en original.
Maar most het geld Vraagtzichaf

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.