Foto: ANP

Kritiek op filmpje van Ruud Gullit

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Filmen in de kleedkamer is niet netjes. Waarschijnlijk heb je dat wel eens gehoord na het sporten. Ruud Gullit was na de voetbalwedstrijd zondag zó blij, dat hij die regel even vergat. 

Na de wedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Bulgarije, liep de assistent van de bondscoach de kleedkamer van de spelers in. Hij was zo blij dat het Nederlandse team won met 3-1, dat hij direct een filmpje op social media plaatstte. 'Het was een fantastische wedstrijd!', zei hij in het filmpje. Die kun je hier bekijken:

Bondscoach Dick Advocaat was niet heel blij met het filmpje. 'Of ik een hartig woordje met Gullit ga praten? Dat lijkt me wel verstandig', zei hij. Gullit heeft maandag zijn excuses aangeboden 'Ik heb dat filmpje gemaakt in mijn enthousiasme, achteraf had ik dat niet moeten doen. En daarmee zetten we er een streep onder', vertelt hij in een persbericht van de KNVB. 

Kritiek

Volgens veel mensen was de wedstrijd helemaal niet zo goed en moet de kleedkamer privéterrein blijven. Gullit kreeg veel kritiek op social media. 


Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Oranje leeuwinnen pakken Europese titel of Dick Advocaat nieuwe bondcoach Oranje.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps