Hamsterbolletje AH

Kritiek op 'hamsterbollies' van Albert Heijn

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Een actie van Albert Heijn om klanten die voor veertig euro boodschappen doen, een hamsterballetje te geven, is niet bij iedereen goed gevallen. 

Op social media klagen mensen over de met plastic korreltjes gevulde hamstertjes.

Schadelijk

Ze vinden het speelgoed gevaarlijk voor kleine kinderen, schadelijk voor het milieu en daarom 'niet meer van deze tijd.'

Milieu

Albert Heijn zegt nu spijt te hebben van de actie. De supermarkt verklaarde dat bij het verzinnen ervan niet genoeg rekening is gehouden met het milieu.

Anderen lazen ook: Paaseitjes aangespoeld? Nee, verrassingseieren.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook , Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vind het maar raar die hamster boletjes ook heel gevaarlijk niet normaal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Duimomlaag

Sorry hoor maar somige mensen kunnen ook overal over zeuren het is leuk bedoeld

En nou nog de vele plastic bakjes bij de mix installaties voor gekleurde hagelslag en noten bij de AH verbannen. Ook dit jaar verzonnen waarbij de vervuiling van milieu maar vergeten wordt. :-(

AH heeft spijt van de aktie , waarom dan niet met onmiddelijke ingang de hamsterbolletjes aktie gestopt en de overgebleven bolletjes teruggehaald?

ik vind het belachelijk dat de actie stopt maar ik ben er ook wel mee eens dat ze rekening moeten houden met hwt milieu

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.