Tijdens de Naakte Tour kunnen mensen kunst kijken zonder kleren

Kunst kijken zonder kleren

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Scoop is blij
Malou
van Zwieten

In je nakie een wandelingetje door een museum maken gek? Nee hoor, in de kunsthal in Rotterdam vinden ze dat 'blootgewoon'.

Het zijn vast heel mooie wandkleden, de Picasso's en Miró's op de expositie in Rotterdam. Maar kun je je daar wel op concentreren met al die blote billen, borsten en piemels in de ruimte? Op 26 september mogen bezoekers het komen proberen tijdens de Naakte Tour in de Rotterdamse kunsthal. 

Met dit weer wil (bijna) iedereen het liefst in z’n blootje lopen. Binnenkort kan het weer. Zaterdagavond 26 september...

Geplaatst door Kunsthal Rotterdam op Vrijdag 31 juli 2020

 

Vierde keer bloot

De eerste keer dat kunstliefhebbers in het museum de kleren uit mochten trekken was vier jaar terug. De reacties waren toen superenthousiast. Daarom ontvangt de kunsthal sindsdien ieder jaar op één avond mensen in hun nakie. Waarom je daar naartoe zou gaan? Nou, bijvoorbeeld omdat je kleindochters dat wel een grappig idee vinden en je een toegangskaartje cadeau doen. Dat overkwam een dame vorig jaar, vertelde ze toen aan een AD-journalist. Een andere blote bezoeker kwam omdat kunst kijken zonder kleren een bijzonder groepsgevoel geeft. En vooruit: 'Het is ook wel grappig om bloot rond te lopen.'

Anderen lazen ook: 'Geef kinderen les over bloot op internet'.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.