Kunstwerken van taarten

Kunstige taart

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Een hamburger, een broodje gezond of een pizza als avondeten? Niet deze versies van de Britse Laura Loukaides (29). Zij maakt de mooiste kunstwerken van dit eten. Alleen dan als taart. Snap je 'em nog?

Laura begon met het maken van de taarten op haar 19de, nadat ze het tv-programma Cake Boss zag. 'Dat kan ik ook', dacht ze. En dat klopt. 

Tutorials

De taarten maakt ze van fondant. En dat ziet er bijzonder uit. De kleuren brengt ze aan met behulp van een kleine versfpuit en een kwastje. Wil je dit van haar leren? Dan kun je haar tutorials op YouTube bekijken. Wat vind jij: zonde om op te eten of zet je er maar wat graag je tanden in?


Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Schoenenkunst van rijst en vis.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Echt grappig
Blij

Ik vind het een hele kunst

Ik vindt het wel leuk en grappig en het lijkt me lekker

Mag ik een hapje van de taartburger? Ziet er zo lekker uit! :-)

ik vind het er super lekker er allemaal er uit zien !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Blij Juichen Duimomhoog Blij Juichen Duimomhoog *cool*

de donuts zijn mooi

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.