Rudy's Grote Kerstshow foto VPRO

Kylian (14) speelt de hoofdrol in Rudy's Grote Kerstshow

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

In Rudy’s Grote Kerstshow maak je kennis met Rudy: dé nieuwe ster van Nederland. Hij scoort hit na hit en zal met kerst een grote show geven. Maar dat loopt anders dan gepland. Kylian (14) kroop in de huid én de blitse pakken van deze megasuperster. 

‘Rudy is stoer en heeft swag’, zegt Kylian. ‘Doordat hij zo goed kan zingen, woont hij met zijn ouders en zus in een dikke villa. Hij is heel druk met z’n uiterlijk. Dat heb ik zelf veel minder. Voor een mooie rol zou ik mijn lange haar best afknippen.’ Maar die blitse pakken die Rudy in de serie draagt, vindt Kylian wel wat. ‘Ik spring er graag uit. Anders was ik geen acteur geworden.’

Rudy's Grote Kerstshow foto VPRO

Echt kerstverhaal

In de serie wordt duidelijk dat aan al die roem ook een keerzijde zit. ‘Rudy wordt er echt onder bedolven. Hij worstelt dan ook tussen wat hij wil en wat hij moet.’ En dan wordt hij ook nog ontvoerd door de ouders van de ernstig zieke Sara. Met het losgeld hopen ze een dure behandeling voor haar te betalen. ‘Ze doen dit uit liefde voor haar. Dat maakt dit wel een echt kerstverhaal.’ Maar de echte kerstboodschap is volgens Kylian: ‘Blijf trouw aan jezelf. En… stay trudy!’

Rudy’s Grote Kerstshow (HH) is vanaf 27 december elke maandag t/m vrijdag om 17.00 uur te zien bij de VPRO op NPO Zapp. 

Anderen lazen ook: Kerstboomuil Rocky is weer vrij

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vind het een super leuk jongetje! Ik vind hem zelfs leuk hihihi hoop dat je dit ziet xx een fan

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.