André Hazes LEGO

Legobeeld André Hazes vernield

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

Vervelend nieuws uit Amsterdam. Het legobeeld van de beroemde zanger André Hazes is gisternacht onthoofd door vandalen.

Vorige week dinsdag werd het bijzondere beeld geplaatst op de Dam. Dat was de dag dat de overleden volkszanger 69 jaar zou zijn geworden. De maker, Streetart Frankey, plaatste het beeld zonder toestemming op een stel grijze betonblokken, die daar liggen om terroristische aanslagen te voorkomen. Het beeld van de volkszanger moest het een beetje gezelliger maken.

En dat lukte, want veel voorbijgangers gingen al meteen op de foto met het legobeeld. ‘Het is een goede reden om weer naar de Dam te gaan als Amsterdammer, heel vet’, zei een voorbijganger van de week nog.

André Hazes LEGO

Vernield

Helaas was het maar van korte duur, want het beeld is vannacht alweer vernield. Voorbijgangers zagen ineens dat het hoofd en de hoed van André Hazes van het beeld waren gerukt. Ze probeerden het beeld nog te herstellen, maar dat is niet gelukt. Inmiddels zijn meerdere onderdelen van het legobeeld gestolen. Het beeld kan dus niet meer gerepareerd worden en wordt daarom binnenkort alweer verwijderd. Wie het beeld vernield heeft, is niet duidelijk.

André Hazes LEGO

Anderen lazen ook: David maakt eigen Lego-arm.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Waarom?! Wat rare mensen zijn er op deze wereld! Je gaat toch niet een standbeeld vernielen die voor een beroemdheid is?! Dat is asociaal gedrag! Rentweg Oeps Vraagtzichaf Duimomlaag

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps