Zsa Zsa  Foto AFP

Lelijkste hond overleden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Cora
Cora
van der Weij

Ze is nog maar net benoemd tot lelijkste hond ter wereld, en nu is Zsa Zsa overleden. De bijzondere bulldog heeft dus niet lang kunnen genieten van haar roem.

Zsa Zsa werd twee weken geleden uitgeroepen tot allerlelijkste hond. Een wat twijfelachtige eer misschien, maar toch: een eer. Want ja, als net jij van veertien niet al te fraaie viervoeters de alleráller-monsterachtigste bent dan is dat toch uniek.

Asiel
Het begin van haar leven bracht Zsa Zsa door in een asiel. Vijf jaar lang wilde niemand haar in huis nemen. Met haar breed uitstaande voorpoten, scheve kwijlende mond en bizar lange tong zag ze er niet bepaald lief uit. Maar dat was ze wel. Daar kwam Megan Brainard uit Minnesota achter toen ze de bulldog adopteerde.Zsa Zsa met haar baasje  Foto AFPT-shirts met Zsa Zsa
Zsa Zsa had het goed bij haar nieuwe baasje. Ze bracht haar dagen chillend door en kwam alleen in beweging als er eten werd geserveerd. Eind juni werd ze dus de winnaar van de wedstrijd Lelijkste Hond ter Wereld. En daarna mocht ze eerste klas reizen in het vliegtuig, kwam ze op tv en werden er zelfs t-shirts verkocht met haar snoet erop.

Lang mocht de filmsterrenstatus niet duren: vandaag liet haar baasje aan een Amerikaanse krant weten dat Zsa Zsa in haar slaap is overleden. Ze is negen geworden, een normale leeftijd voor een bulldog.

Anderen lazen ook: De lelijkste hond ter wereld.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Hij kan wel lief zijn

ik vind niet de lelijkste hond ik vind hem schattig en hij ziet er lief uit jammer dat ie is overleden :(

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps