Lieke Martens

Lieke Martens uitgeroepen tot speelster van het jaar

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Voor de derde keer in drie weken heeft voetbalster Lieke Martens een belangrijke prijs gewonnen.

De 24-jarige voetbalster uit Limburg is donderdagavond door voetbalbond UEFA uitgeroepen tot speelster van het jaar. 

Naast Ronaldo

Voor die prijs waren ook Dzsenifer Marozsán uit Duitsland en Pernille Harder uit Denemarken genomineerd. En zo stond de Nederlandse opeens naast Christiano Ronaldo op het podium, want hij won de prijs bij de mannen. In die categorie maakten ook Lionel Messi en Gianluigi Buffon kans.

En weer een prijs

Lieke Martens is superblij met de prijs: 'Ik heb er geen woorden voor. Bedankt voor alle steun. Ik wil ook mijn ploeggenoten en familie bedanken, zonder hen was dit nooit gelukt.' Het is voor de voetbalster de derde prijs in drie weken. Begin augustus won ze met Oranje het EK, ook werd ze uitgeroepen tot beste speelster van het toernooi.

 

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Oranje leeuwinnen pakken Europese titel of In beeld: Utrecht oranje voor voetbalvrouwen.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Lieke Martens
ik ben je grootste fan!!!!
je bent echt cool en vrolijk!!!!

tja, dat is toch wel een grote eer. Je moet wel heel veel geluk hebben als je daarvoor bent uitgekozen!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.