Melanie met down presenteert het weer

Mélanie (21) met Down is eventjes weervrouw

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

‘Bij 100.000 likes ga ik het weerbericht presenteren.’ Dat beloofde de Franse Mélanie (21) op Facebook. Binnen anderhalve dag had ze al genoeg likes. Nu voorspelt ze zelfs twee keer het weer op tv.

Mélanie Ségard heeft het syndroom van Down en wil laten zien dat je ook met een beperking allerlei dingen kunt doen. Zoals haar grote droom waarmaken: het weer presenteren op tv.

Regen

Op Facebook vroeg ze om steun en binnen 36 uur had ze al 100.000 likes. Niet één, maar twee zenders vroegen daarna of ze het weer wilde presenteren. Dinsdag was het zover. Samen met een vaste weervrouw vertelde ze kijkers van France 2 dat het komend weekend gaat regenen in het noorden van Frankrijk (vanaf 1.30):

Record

Mélanie brak meteen een record. Er keken 5,3 miljoen mensen naar haar weerbericht en dat gebeurde nog niet eerder dit seizoen. Maandag mag ze nog een keer voor de camera staan. Het liefst komt ze nog vaker op tv. Bijvoorbeeld bij The Voice, vertelde ze aan een Franse website.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

leuk
is kids week

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.