Maan foto ANP

Maan schrikt van boosheid om radiograp

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Zangeres Maan schrok zich vandaag rot. Veel mensen maakten zich ineens boos over een grap die twee weken geleden op Radio 538 met haar was uitgehaald. Ook toen schrok Maan zich rot.

Tijdens een live-optreden in de studio van Radio 538 stond er ineens een naakte man voor haar neus. Grapje van radio-dj Frank Dane maar Maan kon er niet om lachen. Ze moest er zelfs hard om huilen. ‘Ik was al een beetje zenuwachtig voor het optreden’, zei ze tussen haar tranen door. ‘Ik kom nooit meer. Nee grapje. Ik kom nog wel.’ Frank Dane schrok weer van de reactie van Maan en bood meteen zijn excuses aan.

Weer geschrokken

Maar voor zanger Tim Knol was dat niet genoeg. Hij riep andere artiesten op Twitter op nooit meer naar de radiozender te gaan om hun plaat te promoten. Veel mensen waren het met hem eens en reageerden ook fel op Twitter. Daar schrok Maan ook weer van want zij had het al achter zich gelaten en wil zich nu focussen op haar tour langs Nederlandse clubs. Misschien moet iedereen gewoon één ding afspreken: Maan niet meer zo laten schrikken. Goed?

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Maan gaat viral dankzij haar broertje.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vind het zielig voor Maan

Ik vind het zo zielig voor Maan

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.