Stelling break-up video's
Stelling

Maartje over break-up-video’s

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

In de stelling vertelt een redactielid van Kidsweek zijn of haar persoonlijke mening over een nieuwsonderwerp. Ben jij het eens of oneens en waarom?

Het is voorbij. Maar dat weet jij natuurlijk al. En met jou nog héél véél anderen. Een week geleden maakten Enzo Knol en Dee op YouTube bekend dat ze uit elkaar zijn. ‘Het is gewoon op’, vertelden ze aan hun volgers. Dee snotterde er op los. Enzo hield zich groot. Waar Dee voor twee huilt, doet hij het liever als hij alleen is, vertrouwde hij zijn volgers toe.

Deze break-up-video is al drie miljoen keer bekeken en er is heel veel op gereageerd. Veel volgers zijn totaal in shock dat het over is. Anderen begrijpen niet dat je een video maakt over dat het uit is met je vriend(in). Ik hoor bij die laatste groep.

Heus, ik begrijp dat het gek zou zijn als Dee ineens na vier jaar uit Enzo’s video’s zou verdwijnen zonder daar iets over te zeggen. Ook vind ik het goed dat mensen op social media niet alleen de leuke dingen delen, maar ook laten zien als het eens minder gaat. Maar om er nou elf minuten over door te gaan? En er een heel tranendal van te maken, met schrale snotterneus en tissues en al? Houd dat lekker voor jezelf en stort je hart uit bij je beste vrienden!

Duimpje omlaag voor break-up video’s.

AniekAniek (11): Oneens ‘Ik vind het sneu dat het uit is. Ik had het ook niet verwacht. Het is goed dat ze er een aparte video van hebben gemaakt. Om het kort aan het begin van een andere video te zeggen en dan door te gaan met iets leuks, is raar.’

JolijnJolijn (10): Oneens ‘Enzo Knol heeft veel volgers. Dan is het wel handig om te vertellen dat het uit is. Ik vind het ook goed dat hij het doet met Dee erbij. Dan kan zij ook zeggen hoe ze zich voelt. De video duurt wel héél lang. Ik heb ’m dan ook niet uitgekeken.’

 

Ben jij het eens of oneens met deze stelling. Laat het dan hier weten

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

IS HET ECHT UIT????? Oeps

Oeps dee en enzo uit elkaar

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.