Maci Currin is blij met haar lange benen

Maci (17) heeft de langste benen ter wereld

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Scoop is blij
Malou
van Zwieten

In een auto stappen of een spijkerbroek kopen is af en toe lastig voor de zeventienjarige Maci Currin. Toch is ze vooral blij met haar bijna anderhalve meter lange benen. Zeker nu ze er een wereldrecord mee op haar naam heeft gezet. 

Maci Currin is met haar 1,85 langer dan haar broertje, langer dan haar moeder en langer dan haar vader. En het grootste deel van haar lichaam bestaat uit haar benen van 1.35 lang. Zelfs zonder haar bovenlijf zijn die lang genoeg om in alle Efteling-attracties te mogen! 

Maci Currin is blij met haar lange benen

Volleybal

Vroeger werd Maci nog wel eens gepest met haar lengte. Dat vond ze een tijdlang vervelend. Maar nu trekt ze zich niks meer aan van wat andere mensen van haar vinden. Ze vindt haar benen mooi. En ze geven haar een grote voorsprong op het volleybalveld, want volleyballen doet ze graag.

Body positief

Om anderen te leren net zoveel te houden van hun eigen lichaam post Maci al langere tijd foto's en video's op Instagram en Tiktok. Vaak gaan die over zelfverzekerdheid. 'Ik hoop dat lange vrouwen inzien dat hun lengte een cadeau is en dat je je er niet voor zou moeten schamen. Omarm het!' 

Maci Currin is blij met haar lange benen

Langste model

Nu dit record binnen is, heeft Maci alweer een nieuw doel: het langste professionele model ter wereld worden. Maar eerst gaat ze haar beste beentje voorzetten aan de universiteit. 

Anderen lazen ook: 5x De gekste records van Guinness World Records

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik hoop dat ze er geen last van heeft Vraagtzichaf

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps