Slijmrecord

Maddie (12) maakt meer dan 6.000 kilo slijm

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Zelf slijm maken is populair. Ook Maddie Rae (12) doet eraan mee. Maar het Amerikaanse meisje houdt het niet bij een paar potjes. Ze brak dit weekend een wereldrecord met megaveel slijm!

Maddie Rae vindt het zo leuk om slijm te maken, dat ze haar eigen merk heeft. Ze verkoopt lijm en kleurstoffen en laat in filmpjes zien hoe je zelf het snotterige spul kunt maken. Haar YouTube-kanaal heeft meer dan 22.000 abonnees.

Grootste bak slijm ooit

Zaterdag was Maddie op een speelgoedbeurs in New York. Daar maakte ze samen met tachtig anderen de grootste bak slijm ooit. Ze vulden een zwembad met liters lijm en kneedden het goedje met hun voeten. Daarna strooiden ze er paarse kleurstof en glitters in.

Vijfduizend bakjes

Na twee uur waren ze klaar. Het resultaat was een bak paarse snot van 6.269 kilo. Maddie verdeelde dat over vijfduizend bakjes. Een deel daarvan verkocht ze voor het goede doel.

Haar moeder filmde de recordpoging:

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Knutselen met wc-rollen, vies of niet vies? of Doe-het-zelf: kwartet.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

wow dat is veel ik vind het zelf ook leuk om slijm te maken dus een groot compliment aan haar :)

Duimomhoog wat een prachtig voorbeeldig resultaat mijn complimenten

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.