Foto: Tiktok randressonvieira

Make-up kunstenaar verandert in tekenfilmfiguren

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Hoe goed ben jij met make-up? De Braziliaanse Randresson Vieira is een echte make-up kunstenaar. Zijn creaties zijn zó goed, dat je niet ziet dat hij het eigenlijk zelf is.

Dit zijn toch gewoon tekenfilmfiguren? Mis. De make-up-kunstenaar kan zichzelf zo beschilderen dat hij weggelopen lijkt uit Dragon Ball Z of een andere Japanse animeserie. Vaak laat hij zijn volgers beslissen welk karakter hij de volgende keer maakt. Ook laat hij stap voor stap zien hoe hij te werk gaat. Zo wil de anime-fan anderen opvrolijken. Daar wordt hij blij van.

Heel veel volgers

Vierira vindt het mooi dat hij in de huid van zijn tekenfilmhelden kan kruipen, vertelt hij in één van z’n TikTok-filmpjes. Dat doet hij zo goed, dat hij meer dan 1,7 miljoen volgers heeft! Ben je benieuwd naar zijn creaties? Kijk dan eens op Tiktok of naar dit (Spaanstalige) filmpje.

Anderen lazen ook: Khaby Lame is de meest gevolgde TikTokker

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook