Taart

Man in Amerika steelt meer dan duizend taarten

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Een bezorger van handgemaakte taartjes van een chique banketbakker in New York vond het moeilijk om van de zoetigheden af te blijven. Hij nam ze stiekem mee om ze door te verkopen.

De taarten van banketbakker Lady M zijn beroemd. Televisiesterren als Oprah Winfrey en een journalist van de krant The New York Times lieten weten dat ze er gek op zijn. Goedkoop zijn ze niet, want een creatie van chocola en frambozen kost bijna 80 euro.

Camera

Een man die als bezorger bij het bedrijf werkte, zou in vier maanden tijd 1.020 van die dure taarten hebben gestolen. Samen waren ze zo'n 80.000 euro waard!

Het bedrijf kwam erachter toen bleek dat de taarten op andere plekken te koop werden aangeboden. Op beelden van een bewakingscamera was te zien dat de bezorger ze meenam. De man is ontslagen.

Anderen lazen ook: Robot Wout gaat de politie helpen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vond het heel bijzonder dat die man taartjes stelde om te verkopen want de mensen die het hadden gemaakt hadden heel hard gewerkt maar ik vond het ook grappig

Wat bijzonder en slim. Maar het is natuurlijk nooit leuk als er gesteeld wordt

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.