Foto: Facebook Brendan Ring

Man geeft gigafooi van 3000 dollar

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

Een fooi krijgen ze wel vaker. Maar de medewerkers van een restaurant in de Amerikaanse stad Ohio waren dit keer stomverbaasd. Een gast gaf drieduizend dollar!

De man bestelde een biertje en vroeg daarna gelijk om de rekening, vertelde de eigenaar van het restaurant op Facebook. De man rekende gelijk af en wensde hen succes met alles. Volgens de serveerster van die avond dronk de klant het biertje niet eens op. Hij nam twee slokjes en ging weer weg, vertelde ze.

Sluiting

De klant gaf de enorme fooi om het restaurant te steunen. Ze gingen namelijk sluiten vanwege het coronavirus. De eigenaar kon zijn ogen niet geloven toen hij zag dat de man een fooi van drieduizend dollar gaf. Dat is omgerekend ongeveer 2500 euro! 

Geen foutje

De eigenaar van het restaurant dacht dat de man een foutje had gemaakt. Daarom rende hij snel achter hem aan. Maar de klant wilde echt zoveel geven. 'We zien jullie wel weer als jullie opengaan!', zei de man. Op Facebook vertelt de eigenaar dat hij heel dankbaar en blij is met dit grote gebaar.

 

So just before we closed today at Nighttown a customer walked in and ordered a beer and asked for the check and handed...

Geplaatst door Brendan Ring op Zondag 22 november 2020

Anderen lazen ook: Dit is het asociaalste restaurant van Nederland.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps