Facebook Like

Man geeft zich over bij genoeg likes

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

De Amerikaan Jose Simms gaat niet de gevangenis in voordat-ie beroemd is op Facebook. Hij wordt al een tijdje gezocht, maar geeft zichzelf pas over aan de politie als zijn opsporingsposter 15.000 likes heeft.

Simms (29) wordt gezocht omdat hij al zeven keer niet is komen opdagen bij de rechtbank. Een grote boef is hij niet, maar de rechter wilde hem nu wel écht spreken. Deze week nam Simms contact op met de politie van de Amerikaanse staat Connecticut. Hij had een deal voor ze: als de politie vijftienduizend Facebook-likes zou krijgen op zijn opsporingsposter, zou hij zichzelf aangeven bij het politiebureau.

Onderhandelen

De politie besloot hiermee akkoord te gaan, maar heeft over het aantal wel met hem onderhandeld. ‘Wij wilden tienduizend likes en hij twintigduizend, dus toen zijn we maar voor de middenweg gegaan’, schrijven de agenten op Facebook. Tien-, vijftien- of twintigduizend. Inmiddels zijn al die grenzen overschreden. Het bericht heeft namelijk al bijna 30.000 likes.

Nog niet aangegeven

Helaas heeft Jose Simms zich toch nog niet gemeld bij de politie. De politie van Connecticut zegt een update te geven zodra Jose zich aan zijn woord heeft gehouden. Beroemd is-ie in ieder geval nu wel!

Anderen lazen ook: Gaat Instagram likes verbergen?

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik hoop dat hij wordt gevonden.

Hopelijk wordt hij snel opgepakt, want als dat zo doorgaat, gebeurt het straks ook in Nederland.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps