Pexels

Man krijgt een miljoen na 'stelen' van eigen auto

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Een man in de Amerikaanse plaats Evanston heeft een miljoen euro gekregen nadat de politie dacht dat-ie zijn eigen auto had gestolen.

Een buurvrouw waarschuwde de politie toen ze een man aan een auto zag sleutelen. Ze dacht dat het een dief was. Toen hij wegreed, ging ze zelf achter hem aan om de politie te kunnen vertellen waar de 'dief' naartoe was gegaan. De bestuurder stopte bij een universiteit en daar werd hij opgepakt door de politie. Dat ging er niet zachtjes aan toe: toen de man niet snel genoeg ging liggen, werd hij hardhandig geholpen.

Oeps...foutje!

De agenten ontdekten al snel dat de bestuurder geen dief... maar de eigenaar van de auto was. Toch moest hij mee naar het bureau omdat-ie de politie zou hebben tegengewerkt. Daar was de man niet blij mee. Hij diende een klacht in en kreeg daarna een flinke schadevergoeding van omgerekend ongeveer een miljoen euro. Daarvan kan hij vast en zeker een paar nieuwe auto's kopen!

Anderen lazen ook: Robot Wout gaat de politie helpen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vindt het goed dat hij een schadevergoeding heeft gekregen maar één miljoen? Sorry dat is echt veel.

1 miljoen veel teveel voor een schaden vergoeding zou ik ook wel willen raar maar wek chill voor hem

Huh maar waarom zo veel geld Vraagtzichaf

Ik weet waarom hij zoveel geld heeft gekregen want de politie gooide de man op de grond en hij hat veel pijn dus daarom

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.