Unsplash

Man steelt spullen uit paleis van Britse koningin

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Houd de dief! Een grijpgrage medewerker heeft spullen gestolen uit Buckingham Palace, het paleis van de Britse koningin. 

Tijdens zijn werkdagen griste hij een onbekend aantal spullen van de koninklijke familie mee. De man werkte als catering-medewerker in het kasteel, maar later ook als schoonmaker. Hierdoor kwam hij steeds in nieuwe ruimtes waar hij dingen kon stelen. Dit deed hij in winkels van het paleis, maar ook uit kantoren en kluisjes van medewerkers. Zo stal hij belangrijke medailles en een kostbare foto van de koningin met president Trump.

eBay

De zaak kwam aan het licht toen het hoofd van de huishouding erachter kwam dat een belangrijke medaille zoek was. Zijn personeel begon druk te zoeken en vond het pronkstuk uiteindelijk op eBay, een verkoopwebsite. Naast de medaille stonden op het profiel van de verkoper nog meer spullen uit Buckingham Palace. De dief kon hierdoor uiteindelijk in de kraag worden gevat. Na zijn arrestatie bekende hij alles...

Heb je altijd al willen weten hoe Buckingham Palace er van binnen uit ziet? Kijk dan dit filmpje!

Anderen lazen ook: Bijtende broekpoepende dief opgepakt.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

hee hoe gaat het

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.