Je hond is je beste vriend.

Man verkoopt auto voor operatie hond

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Georgia Oost
Georgia
Oost

Wie een huisdier heeft, weet er vast wel iets van: een bezoekje aan de dierenarts is niet goedkoop. Laat staan een operatie. Dat kan al gauw duizenden euro’s kosten. Maar wat nou als je dierbare huisdier écht een operatie nodig heeft om te kunnen blijven leven?

Randy, een man uit Amerika, kwam voor dit lastige dilemma te staan. Zijn hond Gemini moest geopereerd worden, anders zou de hond sterven. Zonder twijfel besloot-ie zijn auto te verkopen, zodat hij voor de operatie kon betalen. Op Facebook schrijft hij: 'Mijn hond is mijn beste vriend, ik moet alles inzetten om hem beter te maken.'

Donaties

Gelukkig hoefde het uiteindelijk niet zo ver te komen: een goede vriend van Randy leende hem bijna de helft van het bedrag en een lokale liefdadigheidsinstelling wist 2.600 euro in te zamelen via donaties. Zo kon Randy de operatie van Gemini alsnog betalen. En dat is maar goed ook: de operatie is geslaagd en Gemini is weer helemaal beter! En Randy? Die kan nog gewoon in zijn eigen auto rond blijven rijden. Eind goed al goed.

Gemini

Posted by Randy Etter on Monday, April 29, 2019

Anderen lazen ook: Kerstdiner voor huisdieren: 4 recepten, Beestenboel in het vliegtuig.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps