rutte

Mark Rutte wint 'staredown' van Rico Verhoeven

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Dat hij goed is in vergaderen en wetten bedenken wisten we al. Maar dat premier Mark Rutte ook goed is in staren nog niet. Hij won gisterochtend een staredown van niemand minder dan kickbokser Rico Verhoeven.

De premier en Verhoeven gingen de staarwedstrijd met elkaar aan tijdens een tv-uitzending van het programma WNL Op Zondag. Normaal doen boksers altijd een staredown voor een wedstrijd: ze kijken elkaar lang in de ogen voordat ze beginnen met het gevecht. Premier Rutte deelde de staredown op zijn Instagram-account. 

Talent

Uiteindelijk keek Verhoeven als eerste weg en daardoor won premier Rutte. ‘Ik zie talent, echt top’, zei Verhoeven daarna lachend. Rutte zei tijdens het programma dat hij weleens een lesje kickboksen wilde volgen, maar dat was toch een beetje lastig tijdens de opnames.

Bekijk hier de video:

Anderen lazen ook: Filmpje dweilende Rutte gaat wereld over. 

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Hahahaha! Juichen mark rutte heeft echt vet gewonnen van rico verhoeven Duimomhoog

Ik vond het super grappig

MARK RUTTE . I want to challenge you.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.