ANP

Martin Garrix eerste Nederlander met Spotify-record

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Feest voor dj Martin Garrix. Hij is de eerste Nederlander ooit met 1 miljard streams op Spotify! Hij bereikte deze mijlpaal met het liedje In The Name Of Love.

Garrix maakte het liedje vier jaar geleden samen met zangeres Bebe Rexha. ‘Dit is te gek’, schreef hij over het nieuws op zijn Instagram-account. ‘Dankjewel!’ . Wereldwijd zijn er ongeveer honderd liedjes die net zoveel keer geluisterd zijn op Spotify. Deze werden gemaakt door grote artiesten als Ed Sheeran, Justin Bieber en Ariana Grande. 

De beste dj

Martin Garrix is al jarenlang één van de beste dj’s ter wereld. Maar liefst drie keer werd hij uitgeroepen tot de allerbeste! Inmiddels staat dj David Guetta op nummer één, gevolgd door het duo Dimitri Vegas en Like Mike. Garrix neemt de derde plek in beslag. Aan Kidsweek gaf hij ooit deze tips om een goede dj te worden.

Hier luister je het liedje:

Anderen lazen ook: Tips van dj Martin Garrix.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vindt het knap en ben groot ven van martin gaary ik ben ergt trots op hem

ik vindt het knap en ben groot ven van martin gaary ik ben ergt trots op hem

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.