Vliegen

Marwan (7) kan al een vliegtuig besturen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Heb jij weleens in een vliegtuig gevlogen? Misschien wel. Maar heb je het ook bestuurd? Marwan (7) uit Engeland wel. Hij kreeg een vliegles voor zijn verjaardag.

Marwan is dol op vliegtuigen. Als hij later groot is, wil hij net als zijn oom piloot worden. Voor zijn zevende verjaardag gaven zijn ouders hem daarom een vliegles cadeau. Marwan is waarschijnlijk de jongste Brit die ooit een vliegtuig heeft bestuurd.

Op een kussen in het vliegtuig

Bij de vliegclub die zijn ouders uitzochten kunnen kinderen ook les krijgen, als ze maar naar buiten kunnen kijken en goed kunnen opletten. Marwan zat daarom op een dik kussen om boven alle knoppen uit te komen. Naast hem zat de leraar en zijn vader en broertje zaten achterin.Marwan kan vliegen

Vliegdiploma

Marwan vond het fantastisch en luisterde goed naar de vliegleraar, vertelt zijn moeder aan een Britse krant. Toch moet hij nog even wachten voordat zijn droom om piloot te worden uitkomt. Pas vanaf zijn 14e kan hij echt lessen volgen om zijn vliegdiploma te halen.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Zwemster Sanne (14) jongste paralympiër ooit of Jongste ontwerper (11) ooit bij New York Fashion Week.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vindt het raar dat het kan op 7 jarige leeftijd voor vliegen best apart maar ook leuk

Wow
I don’t care

ik vind het leuk voor hem dat hij zo jong al in een vliegtuig kan vliegen

Echt leuk dat dat kan
Ik zou het ook wel willen doen
Juichen Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.