Foto Marc Mingels

Max & Anne winnen Junior Songfestival

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Na een spectaculaire finale, waarin vier acts de sterren van de hemel zongen, hebben Max & Anne  het Junior Songfestival gewonnen. Met hun nummer Samen wisten zij de vakjury, kinderjury en kijkers thuis te overtuigen. 

Max & Anne (allebei 14) mogen nu naar het Junior Eurovisie Songfestival in Minsk op 25 november. Ze zijn super blij dat zij hebben gewonnen: 'Dit is niet normaal! We willen jullie allemaal bedanken voor het stemmen. We houden van iedereen!', zeiden ze na afloop.

Dicht bij elkaar

De vakjury, die bestond uit Maan, Buddy Vedder en Tommie Christiaan, en kinderjury FOURCE hadden de zware taak om de finale-acts te beoordelen. Alle vier de acts zaten met de puntenverdeling dicht bij elkaar. Door de doorslaggevende stemmen van de kijkers thuis werd duidelijk dat Max & Anne met 34 punten genoeg hadden om de finale te winnen. Anna werd tweede met 32 punten, op de derde plaats eindigde REMIX met 26 punten en Kiya werd uiteindelijk vierde met 25 punten.

Max & Anne gaan zich de komende tijd voorbereiden op het Junior Eurovisie Songfestival. Vanaf 20 oktober wordt er elke zaterdag een update over de Junior Songfestival winnaar in Zapplive uitgezonden. Op NPO Zapp wordt vanaf dinsdag 20 november elke dag het Junior Eurovisie Journaal uitgezonden, waarin de belevenissen van Max & Anne te volgen zijn.

 

.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook , Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.