Max Verstappen
Tip

Max Verstappen komt naar Zandvoort

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Is jouw agenda voor komend weekend nog helemaal leeg, maar heb je wel zin om iets leuks te doen? Lees dan snel verder.

Wij hebben drie leuke uitjes voor je op een rijtje gezet:

1. Max in Zandvoort

Ook benieuwd hoe snel Max Verstappen nou echt kan? Ga het met eigen ogen bekijken! Dit weekend geeft de populaire Formule 1-coureur spectaculaire demonstraties met zijn bolide op het circuit van Zandvoort. Misschien heeft-ie daarna wel tijd voor handtekeningen en foto’s? Klik hier voor meer info.

Max Verstappen ZandvoortOok vorig jaar was Max Verstappen in Zandvoort. Hordes Formule 1-fans kwamen er toen op af.

2. Lang leve de natuur

Heb je niets met Formule 1, maar wel met de natuur. Ook dan hoef je jezelf niet te vervelen. Op veel plekken in Nederland worden dit weekend veel evenementen gehouden tijdens Fête de la Nature. Het leuke is, je kunt ook zelf een activiteit bedenken. Een speurtocht naar insecten in het bos bijvoorbeeld of koken met wilde planten. Als het maar te maken heeft met de natuur. Klik hier voor meer info.

Natuur kinderen

3. Geheim van de smid

Een beetje meer actie en avontuur? Dat hebben we ook!

Vuur, een stuk metaal en een hamer. Veel meer heeft een smid niet nodig. Maar hoe gaat hij te werk en wat komt er allemaal bij kijken? Ontdek het geheim van de smid tijdens het Smeedweekend (20 en 21 mei) in het Zuiderzeemuseum. Je kunt er ook zelf aan de slag. Extra leuk voor iedereen met de achternaam Smid (of bijvoorbeeld Smit of Smidt), zij mogen gratis naar binnen. Klik hier voor meer info.

Smeedweekend

Ga jij iets anders doen dit weekend? Laat jouw tip hieronder bij de reacties achter!

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de Kidsweek-krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook