Verstappen

Max Verstappen mag eindelijk weer de baan op

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Na maanden van vakantie en voorbereiden, mag Max Verstappen dit weekend ein-de-lijk weer de baan op. En daar heeft-ie hartstikke veel zin in!

Het gloednieuwe Formule 1-seizoen begint in Melborne (Australië). Max Verstappen heeft zijn eerste trainingsrondjes op het Albert Park Street Circuit al achter de rug en is klaar voor de race van zondag. Na een lange winterstop, kunnen we eindelijk weer gaan racen! Ik kijk uit naar een fantastisch seizoen', zegt de jonge coureur op social media.

De 20-jarige Limburger hoopt dat het dit jaar beter zal gaan dan vorig jaar. Door problemen aan zijn raceauto, haalde Max Verstappen toen lang niet elke wedstrijd de finish. Ondertussen is er hard gewerkt aan zijn nieuwe auto, dus dat belooft veel goeds...

Anderen lazen ook: Dit is de nieuwe raceauto van Max Verstappen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.