Max Verstappen

Max Verstappen stapt niet over naar een ander team

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Zal-ie blijven of stapt-ie over? Veel fans van Max Verstappen waren daar benieuwd naar. Nu komt de coureur zelf met een antwoord: de komende jaren blijft hij racen voor zijn team Red Bull Racing.

De 20-jarige Limburger liet vrijdagmiddag weten: 'Ik ben heel trots en blij dat ik tot 2020 een Red Bull-coureur ben. Ik ben dankbaar voor deze kans en hoop nog veel meer te winnen.'

Max Verstappen begon zijn Formule 1-carrière in 2015 bij het team van Toro Rosso. Vorig jaar stapte hij over naar Red Bull Racing, waar-ie tot nu toe twee keer een wedstrijd won. In totaal deed de coureur al mee aan 56 Formule 1-races. Tien keer eindigde hij op het podium.

Afgelopen seizoen ging niet helemaal vlekkeloos. Door problemen aan zijn auto, haalde Max Verstappen lang niet elke race de finish. Een heleboel mensen dachten daarom dat hij volgend seizoen misschien zou overstappen naar een ander team met betere auto's. Maar dat is dus niet het geval.

Max Verstappen moet dit seizoen nog vier keer aan de bak. Zondag is in Amerika de eerstvolgende race.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Stopt Max met Formule 1 en gaat-ie op vechtsport? of Max Verstappen rijdt caravan in de prak.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps