Max Verstappen

Max Verstappen wint Formule 1 in Mexico

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Wéér een overwinning voor Max Verstappen. Net als vorig jaar won hij gisteren de Grote Prijs van Mexico in de Formule 1 in Mexico-stad. Verstappen begon als tweede, maar al in de eerste bocht lag hij aan kop. Daarna kwam niemand hem meer voorbij.

Voor Max Verstappen is dit de vijfde overwinning in zijn carrière en de tweede van dit jaar. 

Wereldtitel

De Brits coureur Lewis Hamilton van Mercedes behoudt na de race in Mexico de wereldtitel. Hij eindigde als vierde, maar dat was genoeg om die titel te houden. 

De beste die er rondloopt 

Vorige week was Max Verstappen ook al supersnel in de Amerikaanse Grand Prix. Daar werd hij in zijn Red Bull-auto tweede. Oud-Formule 1-coureur Jan Lammers zei tegen de NOS dat hij geen betere coureur kan bedenken dan Max Verstappen: 'Iedereen met een beetje verstand van racen ziet dat hij de beste is die er rondloopt.' 

Anderen lazen ook: Max Verstappen mag eindelijk weer de baan op.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.