Reuters/ Max Verstappen

Max Verstappen zegt sorry voor scheldwoorden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

'Ik had die woorden niet moeten zeggen', laat Max Verstappen weten. De Formule 1-coureur heeft spijt van de scheldwoorden die hij heeft gebruikt.

De race (Grand Pix van Hongarije) eindigde zondag in een drama voor de Limburger. De motor van zijn race-auto hield er al na een paar rondjes mee op. Max Verstappen baalde daar heel erg van en begon flink te schelden. Wat-ie precies zei? Dat is niet duidelijk omdat zijn scheldwoorden werden weggepiept. 

Schijtzooi

Ook na de race was de coureur nog boos. Vooral op Renault, de maker van de motor. Het is niet de eerste keer dat Max Verstappen uitvalt door motorproblemen. Hij is er helemaal klaarmee. 'Een schijtzooi', zo noemde de racer het in een interview met Ziggo Sport. 'Dit is balen en enorm zuur.'

Teleurgesteld

Nu (een dag later) heeft Max Verstappen zijn excuses aangeboden. 'Ik had die woorden niet moeten zeggen', zei hij tegen zijn fans op Instagram. De coureur vertelt dat hij vooral heel teleurgesteld was. 'De emoties liepen hoog op na een goede start van de race.' Hij liet weten dat hij hoge verwachtingen had.

Max Verstappen heeft nu een paar weken vakantie. De eerstvolgende race is op zondag 26 augustus. 

Anderen lazen ook: Max Verstappen rijdt caravan in de prak.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Hij heeft het recht om te schelden

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.