Coco

Meer dan 100.000 bezoekers voor 100% Coco

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Hoofdrolspeler Nola Kemper werd door tegenspeler Valentijn Avé verrast met een award. Al meer dan 100.000 mensen in Nederland zagen de film over de 13-jarige vlogger Coco in de bioscoop.

Nola kreeg de prijs maandag namens het Nederlands Filmfonds en het Nederlands Film Festival voor de film 100% Coco. En daar werd een mooie foto van gemaakt (zie hieronder).

Modegek

De film is gebasseerd op het gelijknamige boek van Niki Smit en gaat over de 13-jarige Coco. Ze is gek op mode, heeft een bijzondere eigen stijl en droomt ervan om daarmee beroemd te worden. Maar als ze op school uitgemaakt wordt voor Coco de clown, besluit ze maar als grijze muis door het leven te gaan. Ze kan de mode toch niet helemaal loslaten en houdt stiekem een modevlog bij. Haar vlogs worden een grote hit.

Heb je de film nog niet gezien? Hieronder kun je vast de trailer van de video bekijken. 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Gorilla is internethit of Filmpje: Onnedi maakt liedje bij de film 100% Coco.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

het is zielig om dat ze wordt gepest en dan maakt ze een blog met een masker voor haar hoofd en dan is het geweldig dat is best raar Vraagtzichaf maar leuk om te zien hoor Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.