Jens Ballenjongen

Megacadeau voor ballenjongen Jens

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Jens krijgt alle steun en aan aandacht is geen gebrek. Allemaal nadat hij afgelopen weekend de schrik van zijn leven kreeg toen er een vuurwerkbom naast hem ontplofte.

De ballenjongen van FC Den Bosch kwam volop in het nieuws door wat er gebeurde tijdens de voetbalwedstrijd tegen FC Dordrecht. Het vuurwerk, dat werd gegooid vanuit de tribune, kwam vlak naast hem terecht. Hij schrok zo erg dat hij daarna met zijn vingers in zijn oren het veld op liep.

Op een piep in z’n oren na, hield Jens niets over aan de enorme knal. Flink schrikken was het natuurlijk wel. Een FC Den Bosch-supporter zag het gebeuren en besloot iets doen. ‘Zulke incidenten moeten uit het stadion. Een sfeeractie is prima, maar dit kan niet. Ik zat met schaamte op de tribune’, vertelt Luc van Iersel tegen het AD.

Crowdfundingsactie

De supporter zette een actie op om zoveel mogelijk geld op te halen. Met dat geld wordt een cadeau voor Jens gekocht. En dat zal vast een megacadeau worden, want er is al ruim 750 euro opgehaald. Ook FC Dordrecht zet zich in. Supporters van de club kunnen kaartjes inleveren, die vervolgens bij Jens worden bezorgd.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

aaaaaaaaah zo zielig

Duimomhoog het is echt goed dat ze hem een cadeau geven! Blij

Fijn dat mensen hem hielpen en dat hij een cadeau krijgt! Duimomhoog

Ik vind het heel stom van degene die het gedaan heeft

ow wat zielig wie doet dat nou echt heel raar zielege ballen jongen

HEEEEEEEEEEEEEL STOM EN ZIELIG

Ik vind het heel stom dat mensen dit soort dingen doen.

Heel zielig en ik zou dat niet mee willen maken
En een cadeau is heel terecht

dat is toch zielig waarom zou je met vuurwerkbommen liggen rondsmijten naar een kind dat niet eens iets gedaan heeft? Vraagtzichaf Oeps

ik vind dat het heel raar je ziet dan er een jongentje er zit en dan gooi je vuurwerk Oeps

Wat een stomme actie zeg vuurwerk hoort niet op het voetbalveld, degene die die vuurwerkbom gooide moet zich de ogen uit zijn of haar schamen. Ik hoop dat de dader(s)doormiddel van camera beelden gestraft worden voor deze actie.Jens je bent erg geschrokken en dat is ook niet gek.Hoop dat het verder goed met je gaat.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.