Freeport Police Department

Meisje (6) wordt politieagent

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Politieagent worden terwijl je zes jaar oud bent. Dat lukte de Amerikaanse Abigail Arias! Een filmpje waarin het meisje haar politiebadge krijgt gaat nu viral.

Politieagent worden was de grote droom van Abigail. Maar door een zeldzame vorm van nierkanker had het meisje niet lang meer te leven. ‘De chemo en de bestraling hebben niet gewerkt. De dokter heeft gezegd dat het tijd is om nog te genieten van het leven’, zei haar moeder tegen de Amerikaanse zender CNN. En dus werd het voor de 6-jarige Abigail tijd om politieagent te worden.

Viral

Het filmpje waarin Abigail officieel politieagent wordt gaat nu viral op het internet. Daarin is te zien hoe Abigail compleet in uniform een speciale eed aflegt. Hierin belooft ze om anderen te helpen en altijd aardig te zijn voor iedereen. De politiechef die in het filmpje te zien is noemde het een ‘magisch moment’.

Bekijk hier het filmpje van Abigail:

Anderen lazen ook: Robot Wout gaat politie helpen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook