Kerst-tv

Met kerst voor de buis

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

De kerstvakantie is hét moment om je te nestelen voor de tv. Er is dan altijd een hoop leuks te zien. Dus leg de afstandsbediening maar klaar en zap langs deze tips.

Ayana Zing mee met Ayana

Zangeres Ayana kan in Parijs niet zonder jouw steun. Dus zing Mata sugu aō ne uit volle borst mee. En vergeet niet te duimen voor douze points. Junior Eurovisie Songfestival, zaterdag 19 december om 16.00 uur bij AVROTROS op NPO Zapp

Kerst met gescheiden oudersTatum

Hoe vier je kerst als je ouders niet meer samen zijn? Daarover praat presentatrice Tatum met kinderen die ze van hun vader naar hun moeder brengt of andersom. Ook vertelt elk kind wat zijn of haar ultieme kerstwens is en Tatum probeert die in vervulling te laten gaan.
Van vader naar moeder: kerstspecial is op vrijdag 24 december om 18.50 uur te zien en op zaterdag 25 december om 19.05 uur, bij de NTR op NPO Zapp

RobertAlleen maar liefde

Kerst zonder de kerstspecial van All you need is love is als een kerstboom zonder piek. Dus leg de zakdoeken (met kerstmotief) maar vast klaar want het wordt weer snotteren bij al die hartverwarmende herenigingen.
All you need is love - kerstspecial is op vrijdag 24 december om 20.00 uur te zien op RTL 4

Cupcake klaar? Eten maar!Cupcake

CupcakeCup bestaat tien jaar! En daarom krijgen de bakduo’s speciale verjaardagsopdrachten. In de finale gaan de bakkers aan de slag met een echte glamourjurk voor YouTube-ster Nikkie de Jager. Dat wordt er vast een om je lippen bij af te likken.
CupCakeCup is vanaf zondag 27 december om 18.15 uur te zien bij AVROTROS op NPO Zapp

OliebolGemaskerd het jaar uit

De Klok, de Sneeuwpop, het Vuurwerk, de Oliebol en de Champagne gaan weer het podium op voor de speciale Oud & Nieuw-special van The Masked Singer. Natuurlijk zitten daar niet dezelfde BN’ers in als vorig jaar. Maar wie dan wel? Ontmasker jij ze?
The Masked Singer is op vrijdag 31 december en zaterdag 1 januari om 20.00 uur te zien bij RTL 4

Hand of de knip of gat in je hand?Teenage Boss

Een veelgemaakt goed voornemen: zuiniger met je zakgeld zijn. Maar wat als je nu de baas bent over het geld van je ouders? In het tweede seizoen van Teenage Boss beheren kinderen weer de huishoudpot. Presentatrice Numidia houdt een oogje in het zeil.
Teenage Boss is vanaf 1 januari elke zaterdag om 18.35 uur te zien bij BNNVARA op NPO Zapp

koken met konijnenBN’er- en beestbaksels

Dat je samen met je huisdier overheerlijk kunt eten, hebben de mannen van Koken met konijnen al bewezen. Dit seizoen doen ze dat voor bekende beestenbaasjes als Sherell Martini en Douwe Bob. Die komen met hun BPFF (Best Pet Friend Forever) naar de kookstudio.
Koken met bekende konijnen is vanaf zondag 2 januari om 09.25 uur te zien bij de VPRO op NPO Zapp

 

Anderen lazen ook: Filmrecensie: De Familie Claus 2.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook