mishandeld hondje instagram

Mishandeld hondje leeft helemaal op in nieuw gezin

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

De Canadese hond Nora werd vroeger mishandeld, maar heeft het erg naar haar zin bij haar nieuwe baasjes. De familie maakt regelmatig samen foto's, die een hit zijn op Instagram.

De Canadese Elisabeth Spence wilde zeven jaar geleden graag een hondje en besloot pup Nora te adopteren. Maar Nora kwam uit een vervelende periode: ze werd mishandeld. Samen met haar drie kinderen zorgt Elisabeth nu extra goed voor het beestje. En trouwens ook voor twee andere honden en drie katten.

Rustige baby 

Nora kan het extra goed vinden met Archie, de baby uit het gezin. 'Archie is zo’n rustige, vrolijke baby en dieren reageren daar blijkbaar goed op. Vooral Nora. Ze houdt echt van hem', vertelt Elisabeth tegen The Dodo, een website voor mensen met huisdieren. En dat is te zien, want Archie en Nora staan vaak samen op de foto. 

Fans

Het grote gezin gaat regelmatig samen op de foto. Die foto's delen ze graag op Instagram. Daar hebben zij al meer dan 116.000 fans. Kijk zelf maar:

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Kampeerfoto's Afrikaans witbuikegeltje zijn grote hit of Fluffy Puffy is hit op Instagram.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

zoooooooooooooooo schattig!!!!!!!!!!!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.