Model Alina  Bron: Instagram Alina_Yakupova_official

Model Alina (6) is 'het mooiste kind ter wereld'

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
silke
Silke
Polhuijs

Ze is nog maar zes jaar oud, maar is al een populair model. En dat gaat Alina Yakupova uit Rusland goed af. Ze gaat van klus naar klus en heeft maar liefst 28.000 volgers op Instagram.

Ze heeft lang glanzend haar, felgroene ogen en een mooie lach. Het is het mooiste kind ter wereld, vinden haar volgers. Nu steeds meer media iets over Alina hebben geschreven, is het meisje uit Moskou steeds drukker met haar modellenwerk. 

Op de foto 

Alina werkte al mee aan allerlei modecampagnes. Zo moet ze met mooie kleren op de foto voor kledingmerken uit verschillende landen. En was ze zelfs te zien in bekende tijdschriften. Ondertussen wordt Alina overspoeld met berichten van bedrijven en fotografen die met haar willen samenwerken. Op Instagram zijn veel mensen ook fan van Alina. 'Altijd knap,' schrijven ze bijvoorbeeld. Of: 'Je bent het mooiste meisje ter wereld.'

Hard werken

Niet zo gek dus, dat Alina's manager Roman Kukhar trots op haar is. Volgens hem is de reden dan Alina zo populair is, niet alleen dat ze zo mooi is. Hij zegt dat ze ook altijd hard wil werken en nieuwe dingen wil leren.

Summer

Alina is niet het enige jonge model dat zo beroemd is. Ook de Nederlandse Summer (10) werd al jong model. In Nederland mogen kinderen onder de dertien jaar eigenlijk nog niet werken. Er zijn uitzonderingen, zoals meedoen aan een film, tv-programma, musical, modeshow of fotoshoot. Kinderen onder de zeven jaar mogen daar maximaal zes dagen per jaar aan meewerken. Kinderen tussen zeven en twaalf jaar maximaal 24 dagen per jaar.

Anderen lazen ook: Eigen reality-show voor model Summer (10).

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat is ze mooi Blij

Ze is echt mega mooi

het zijn toch smakenverschillen ja ze is inderdaad mooi maar als de jury of wie het ook bepaald zegt dat ze het mooiste kind ter wereld is dan betekent dat toch niet dat dat zo is? de een vindt mensen die zo en zo zijn mooi en de anderen weer wat anders.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps